In orasul Skiathos, in apropierea marii, se afla un frumos complex rezidential de 24 de apartamente/studiouri si duplexuri cu o arhitectura si o constructie remarcabile.
Situat intr-un loc linistit, sus pe dealul Kotronia, la 10 min de plaja, cu vedere excelenta.
Aspecte armonioase in care predomina tencuiala, piatra si lemnul, creand o atmosfera calda si prietenoasa.
Printre cladirile care formeaza acest complex, se afla o piscina, cu o zona inconjuratoare, completata de o gradina, plante si iarba.
Facilitati Hotel:
Ore de functionare a receptiei: 10.00 - 20.00
11:00 check out, 15:00 check in
Wi-Fi gratuit in toate camerele si in toate zonele proprietatii
Parcare gratuita disponibila
Serviciu de menajera la fiecare 3 zile
Room service (doar mic dejun)
Bauturi/snacks-uri la piscina
Serviciu de concierge
Bautura de bun venit la sosire
Descriere camere:
PREMIUM DOUBLE ROOM SEA VIEW - Dormitor cu pat dublu, baie cu cabina de dus din sticla, bucatarie, balcon privat cu vedere la mare si toate facilitatile moderne si confortul de care puteti avea nevoie.
Facilitati camera - PREMIUM DOUBLE ROOM SEA VIEW
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cucabina,Bucatarie, Frigider, Balcon.
LOFT SUITE SEA VIEW - Dormitor cu pat dublu la mansarda, baie cu dus inchis, bucatarie, living cu canapea, balcon privat cu vedere la mare si tot confortul si facilitatile moderne de care puteti avea nevoie.
Facilitati camera - LOFT SUITE SEA VIEW
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cu cabina, Bucatarie, Frigider, Balcon, Canapea extensibila,
DELUXE SUITE SEA VIEW - Camera cu pat dublu, baie cu cabina de dus din sticla, bucatarie, zona de relaxare cu canapea, balcon privat cu vedere la mare. Una dintre camerele Deluxe este maisonette.
Facilitati camera - DELUXE SUITE SEA VIEW
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cu cabina, Bucatarie, Frigider, Balcon, Canapea extensibila.
TWO BEDROOM SEA VIEW RESIDENCE - Aceasta duplexeta este compusa dintr-un dormitor cu un pat dublu, balcon sau fereastra privata cu vedere la mare si un dormitor cu doua paturi. Aceasta camera ofera, de asemenea, o baie cu dus, o bucatarie si o zona de relaxare cu canapea.
Facilitati camera - TWO BEDROOM SEA VIEW RESIDENCE
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cu cabina, Bucatarie, Frigider, Balcon, Canapea extensibila,
TWO BEDROOM SEA VIEW LIVING - Aceasta duplexeta este compusa dintr-un dormitor cu un pat dublu, balcon sau fereastra privata cu vedere la mare si un dormitor cu doua paturi. Aceasta camera ofera, de asemenea, o baie cu dus, o bucatarie si o zona de relaxare cu canapea.
Facilitati camera - TWO BEDROOM SEA VIEW LIVING
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cu cabina, Bucatarie, Frigider, Balcon, Canapea extensibila.
THREE BEDROOM SKIATHOS LIVING SEA VIEW - Aceasta duplexeta este compusa din doua dormitoare cu pat dublu si balcon sau fereastra privata cu vedere la mare si un dormitor cu paturi twin. Aceasta camera ofera, de asemenea, doua bai cu dus, bucatarie si zona de relaxare cu canapea.
Facilitati camera - THREE BEDROOM SKIATHOS LIVING SEA VIEW
TV plat, Telefon, Cutie de valori, AER CONDITIONAT, Uscator de par, Prosoape de piscina, Serviciu de concierge, Wi-Fi gratuit, Baie privata cu cabina, Bucatarie, Frigider, Balcon, Canapea extensibila.vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling service; Transport Avion Bucuresti - Skiathos 2024 Bucuresti - Skiathos; Taxa aeroport BUH; Transport Avion Skiathos - Bucuresti 2024 Skiathos - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Skiathos Princess, Skiathos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate