Charter Antalya - TURAN PRINCE WORLD, cu plecare din Timisoara

Hotelul Club Turan Prince World oferă facilități extinse și unice, create special pentru copii. Oferă un miniclub cu aer condiționat, proiectii de film și diverse jocuri de masă. Are și piscine pentru copii. Copiii se pot bucura de activități ecologice, cum ar fi plantarea de flori și hrănirea animalelor.

Există un restaurant special pentru copii, o mini grădină zoologică și un loc de joacă. De asemenea, pentru a menține inspirația copiilor, sunt disponibile activități de creație, cum ar fi origami, cursuri de gătit, ateliere de artizanat și jocuri puzzle.

La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea asigură servicii de babysitting și cărucioare pentru copii. In plus, oaspeții pot beneficia gratuit de un pătuț de copii, o cădiță de baie și un scaun inalt pentru copil. Facilitățile pentru copii includ incălzitor de biberoane și blender pentru prepararea hranei.

Turan Prince include un parc acvatic cu 14 tobogane in piscine. Restaurantul Sofra in stil bufet oferă o gamă largă de preparate internationale si mancăruri turcesti traditionale. De asemenea, oaspetii pot savura fructe de mare sau diverse preparate la restaurantul chinezesc si la cel mexican.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre Turan Prince World, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate