Charter Rimini - Premier & Suites, cu plecare din Bucuresti

Premier & Suites este un hotel de 5 stele aflat in stațiunea Milano Marittima de pe Riviera Adriatică, la cațiva pași de plajă. Acest hotel face parte din complexul Premier Resort, care include 3 hoteluri, restaurante, baruri și un centru de wellness.

Camerele sunt spațioase si au WiFi gratuit si TV cu canale din reteaua Sky gratuite. Unele dintre ele oferă si vedere la mare. Toate unitătile au, de asemenea, cadă sau duș multifuncțional, cu jeturi de hidromasaj și aburi. Suitele au, in plus, vedere la mare și cadă cu hidromasaj.

Hotelul Premier & Suites include si un restaurant elegant, denumit Anteprima. Aici, oaspeții pot savura specialități locale, dar și preparate italienești clasice cu influențe moderne. De asemenea, oaspeții pot lua masa la restaurantul Dolcemare, aflat pe plaja privată a proprietătii.

Mai mult, la un cost suplimentar, oaspeții au acces la centrul de wellness Premier Resort, care include o zonă de spa, o piscină interioară și o cadă cu hidromasaj. Proprietatea oferă si un centru de conferinte.

In plus, hotelul este situat la 1 km de o serie de terenuri de tenis și de Adriatic Club Golf Club Cervia. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer de la/la aceste facilități.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Premier & Suites, Milan, Italia

Verifica tarife si disponibilitate